null
null null
null

FULLÄNDADE FORMER.

Insignias sköna aerodynamiska former sänker bränslekostnaderna och bidrar till att göra den behagligt tyst på insidan. Denna femdörrars halvkombi är ett strömlinjeformat designmästerverk. Här möts skulptural design med tysk precision.
null

PLATS FÖR FÖRTRÄFFLIGHET.

Upplev den rymliga och högklassiga interiören med kombinationer av högkvalitativa material. Lägg till främre ergonomiska AGR-sportstolar för att uppgradera din resa till nästa nivå.
null

FÄLGAR SOM FÅNGAR BLICKEN.

Anpassa din Insignia med en rad lättmetallfälgar. Storlekar från 17"-20" matchar perfekt och framhäver de sportiga linjerna hos Insignia.
null

OPC LINE SPORTPAKET.

ÖKA PULSEN YTTERLIGARE. Få ett sportigare utseende till din Insignia genom att addera OPC Line-paketet. Racing-inspirerade och exklusiva detaljer från Opel Performance Center.
null

HÅLL SÄKERT AVSTÅND.

Opels anpassningsbara farthållare gör körningen betydligt mer avkopplande, inte minst i långsam stadstrafik. Med dess hjälp håller bilen ett säkert avstånd till fordonet framför.
null

KÖRFÄLTSHÅLLARE.

Aktiva säkerhetssystem i Insignia som döda-vinkeln-varning, filbytesvarning och varning vid körfältsavfart gör körningen avsevärt säkrare.
null

EN RIKTIG MULTITALANG.

Kamerasystemet Opel Eye uppmärksammar dig för eventuella faror på vägen. Vägskyltsavläsaren läser av trafikskyltar, sparar och visar aktuell hastighet på vägen du kör. Avståndsindikatorn visar konstant avståndet till nästa bil i instrumenteringen för att hålla ett säkert avstånd. Anti-kollisionsvarnaren utlöser automatiskt visuella och hörbara varningar när du kommer för nära långsamt framförvarande rörliga fordon. Den innehåller nödbromsning som automatiskt bromsar försiktigt - och gör dem mer känsliga om du måste bromsa hårt själv.
null

ÖVERLÄGSEN SIKT OCH SÄKERHET.

Optimal sikt i mörker. AFL+ justerar Bi-Xenonstrålkastarna beroende på körförhållandena.
null

VAL AV KRAFT.

Utforska ett fascinerande utbud av motorer som förenar kraftfullhet, tillförlitlighet och effektivitet. Insignia finns nu med nya Whisper Diesels: minimalt med buller och utsläpp, maximalt med reaktionssnabbhet och vridmoment.
null

VÄXLA UPP!

Valet är ditt. Manuell eller automatisk växellåda. Effektiva sexväxlade växellådor är standard för alla manuella och automatiska växellådor i utbudet.
null

FLEXIBEL FYRHJULSDRIFT.

Insignias flexibla fyrhjulsdrift¹ distribuerar motorns vridmoment mellan fram- och bakaxlarna samt vänster och höger bakhjul. Det ger maximalt fäste och stabilitet, och inte minst enastående köregenskaper. ¹Tillval. Std för Country Tourer.
null

VÄLJ SPORT. SKRUVA UPP GLÄDJEN.

Med FlexRide-omkopplaren kan du förändra köregenskaperna hos din Insignia så att de passar din sinnesstämning. Med FlexRide blir helt enkelt körningen lite roligare.
null

MAXIMERA EFFEKTIVITETEN.

Start/stopp-system, aktivt luftspjäll, kväveoxidminskande BlueInjection-motorer och ecoFLEX-teknik säkerställer maximal bränsle- och kostnadseffektivitet.
null

INTELLILINK FÖR ENASTÅENDE ANSLUTNINGSMÖJLIGHETER.

Med Apple Carplay och Android Auto ansluter Navi 900 IntelliLink-systemet din smarttelefon för smidig åtkomst till digital underhållning och information på en 8-tums pekskärm i mittkonsolen.
null

R400 COLOR.

Smart helt enkelt. Gör det mesta av din tid i bilen med våra enastående infotainmentsystem.
null

KONSERTHALL I BILEN.

Omge dig med mäktigt premiumljud. Med den påkostade Bose®-ljudanläggningen kan du spela din musik på ditt sätt. Det valbara systemet med åtta högtalare ger ljud i världsklass.
null

ANPASSAD INFORMATION FÖR FÖRAREN.

Du kan välja mellan olika teman i förarcentret som är designat för att sömlöst synka nästa generations infotainment.
null

INSIGNIA EDITION.

Opel Insignia Edition erbjuder allt du kan tänkas behöva i en modern bil. Om du vill välja till något finns dessutom ett stort utbud av funktioner och tillval. Opel Insignia Edition är sättet du vill färdas på.
null

INSIGNIA BUSINESS.

Som toppmodellen i en mycket speciell serie briljerar Business med en synnerligen påkostad klädsel och gott om komforthöjande funktioner för sanna livsnjutare. Snygga detaljer och enastående kvalitet gör den till det naturliga valet för dig som vill ha det där lilla extra.
Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.