null

SERVICE & TJÄNSTER.

null

Verkstad & Skadeverkstad

Hedin Stockholm Bil AB är auktoriserad Opel-verkstad. Du kan nu också boka Din service snabbt och smidigt här på sidan via vårt online-formulär.null

Finansiering & Försäkring

Vi vill erbjuda dig alla delar i en bilaffär och därför är våra finansieringar kundanpassade, flexibla och förmånliga. Hur smart som helst. Vi har dessutom tagit fram en särskild försäkring för dig som är Hedin-kund.

null

Företagsbilar

Vi erbjuder ett komplett program av Opels mycket stora utbud av toppmoderna bilmodeller i de flesta segment, från tuffa småbilen Opel Corsa hela vägen upp till storlastaren Opel Movano med ett lättlastat skåp på 17 kubik.

null

Nya Opel FlexCare

Opel FlexCare är ett trygghetspaket tillgängligt för personbilar, företagskunder och privatleasing. FlexCare ger dig ett bekymmersfritt bilägande och kan anpassas till dina specifika behov efter körsträcka eller omfattning av tjänsten.

null

myOpel

Genuin Opelservice, helt enkelt den bästa service du kan ge din Opel. Nu har vi uppgraderat för att ännu bättre passa dina och din Opels behov.null

Kontroller

Planerat underhåll, kontroller, däck, olja? Håll din Opel i trim med hjälp av Opels kunniga auktoriserade verkstäder.
null

Opel Originalservice

Opel Originalservice innebär de högst utbildade teknikerna, väl utprovade originaldelar och inte minst de rätta stämplarna i serviceboken. Allt detta innebär att du kan räkna med högsta möjliga andrahandsvärde den dagen du väljer att sälja din bil.
null

Motorolja

Opel har utvecklat en ny olja för att uppfylla de nya kraven. dexos2 är den nya miljövänliga högprestandaoljan från Opel. Den är speciellt framtagen för de nyaste Opelmodellerna och är även det bästa valet för alla tidigare modeller, både bensin- och dieseldrivna.
null

Opel Omtanke

Rätt underhåll och regelbunden service varje år ger dig en trygg och säker bil. Det ger dig också nöjet att njuta av problemfri körning. Ju fler år och mil som läggs till din bil, desto viktigare är det att rätt saker kollas och åtgärdas i tid.

Denna hemsida använder cookies för att ge dig
bästa möjliga användarupplevelse. Läs mer om
cookies
.